In het scherm Overige e-mailinstellingen voert u per gebruiker een aantal standaardinstellingen door, zoals een standaard BCC of de standaard template die gebruikt moet worden.
⚠️ Let op: deze instellingen staan in de bedrijfsinstellingen en zijn daarom alleen beschikbaar voor gebruikers met toegang daartoe. Lees Wat zijn de bedrijfsinstellingen?
Hoe past u de overige e-mailinstellingen per gebruiker aan?
Stap 1 – Ga naar Overige e-mailinstellingen
Klik rechtsboven op het pictogram met uw initialen of foto en ga naar Instellingen.
Kies Bedrijfsgegevens > E-mail > Overige e-mailinstellingen.
Stap 2 – Selecteer de gebruiker
Kies de gebruiker – selecteer bovenin de gebruiker waarvoor u de instellingen wilt aanpassen.
Stap 3 – Vul de toe te passen instellingen in
Altijd BCC sturen naar – een e-mailadres dat standaard wordt toegevoegd bij het versturen van berichten
De standaard template voor een nieuwe e-mail – de standaard template, te kiezen via het A4-icoon in het scherm voor een nieuw e-mailbericht. Hier kunt u ook De template direct bij openen scherm al samenvoegen aanvinken.
📌 Bij 'De template direct bij openen scherm al samenvoegen' wordt de template ingeladen vóórdat de relatie en het project gekoppeld zijn. Bepaalde gegevens van de relatie of het dossier worden hierdoor mogelijk niet (goed) meegenomen.
Stap 4 – Kies de koppeling bij archiveren
Standaard – elke e-mail moet een relatie en/of project gekoppeld hebben om gearchiveerd te worden
Verplicht – elke e-mail die u archiveert moet aan een project gekoppeld zijn
Waarschuwing – elke e-mail die u archiveert zonder project geeft een waarschuwing
Stap 5 – Stel de ontvangstbevestiging in
Ontvangstbevestiging – hiermee maakt u het versturen van ontvangstbevestigingen standaard