Naar de hoofdinhoud

Hoe bepaal ik welke medewerkers zichtbaar zijn in de groepsagenda?

Per medewerker instellen welke collega's zichtbaar zijn in de groepsagenda, inclusief kopiëren naar de standaard agenda.

Geschreven door Sven Berghuijs

In dit menu geeft u aan welke medewerkers zichtbaar zijn in de groepsagenda (multi-agenda). Zonder inzage in de agenda kan de gebruiker niet de agenda zien, maar ook de taken van de betreffende medewerker vallen hieronder en kunnen niet worden ingezien.

⚠️ Let op: deze instellingen staan in de bedrijfsinstellingen en zijn daarom alleen beschikbaar voor gebruikers met toegang daartoe. Lees Wat zijn de bedrijfsinstellingen?


Hoe bepaalt u welke medewerkers zichtbaar zijn in de groepsagenda?

Stap 1 – Ga naar Medewerkers zichtbaar in de groepsagenda

  • Klik rechtsboven op het pictogram met uw initialen of foto en ga naar Instellingen.

  • Kies Bedrijfsgegevens > Agenda > Medewerkers zichtbaar in de groepsagenda.

Stap 2 – Selecteer de gebruiker

  • Gebruiker – selecteer bovenin de gebruiker die toegang moet krijgen tot de agenda van iemand anders

  • Afdeling – selecteer waar nodig de afdeling van de medewerker(s) van wie de agenda inzichtelijk moet worden gemaakt

Stap 3 – Voeg medewerkers toe of verwijder ze

  • Onder de velden ziet u een overzicht van alle medewerkers. Medewerkers aan de linkerzijde zijn medewerkers waar de geselecteerde gebruiker nog geen inzage in heeft, medewerkers aan de rechterzijde zijn medewerkers waar de geselecteerde gebruiker wel inzage in heeft.

  • Om inzage toe te voegen: selecteer de medewerker(s) links en klik op >.

  • Om inzage weg te halen: selecteer de medewerker(s) rechts en klik op <.

Stap 4 – Kopieer naar de standaard agenda (optioneel)

  • Klik op Kopieer naar de standaard agenda als de zojuist ingestelde inzage ook moet gelden voor de standaard agenda.

Stap 5 – Bewaar de instelling

  • Klik rechtsonder in het scherm op Bewaren. Dit moet per gebruiker afzonderlijk gedaan worden.

Was dit een antwoord op uw vraag?