In dit menu geeft u aan in welke agenda('s) een medewerker inzage heeft. Zonder inzage in de agenda kan de gebruiker niet de agenda zien, maar ook de taken van de betreffende medewerker vallen hieronder en kunnen niet worden ingezien.
⚠️ Let op: deze instellingen staan in de bedrijfsinstellingen en zijn daarom alleen beschikbaar voor gebruikers met toegang daartoe. Lees Wat zijn de bedrijfsinstellingen?
Hoe geeft u een medewerker inzage in een andere agenda?
Stap 1 – Ga naar Medewerkers in de standaard agenda
Klik rechtsboven op het pictogram met uw initialen of foto en ga naar Instellingen.
Kies Bedrijfsgegevens > Agenda > Medewerkers in de standaard agenda.
Stap 2 – Selecteer de gebruiker
Gebruiker – selecteer bovenin de gebruiker die toegang moet krijgen tot de agenda van iemand anders
Afdeling – selecteer waar nodig de afdeling van de medewerker(s) van wie de agenda inzichtelijk moet worden gemaakt
Stap 3 – Voeg medewerkers toe of verwijder ze
Onder de velden ziet u een overzicht van alle medewerkers. Medewerkers aan de linkerzijde zijn medewerkers waar de geselecteerde gebruiker nog geen inzage in heeft, medewerkers aan de rechterzijde zijn medewerkers waar de geselecteerde gebruiker wel inzage in heeft.
Om inzage toe te voegen: selecteer de medewerker(s) links en klik op >.
Om inzage weg te halen: selecteer de medewerker(s) rechts en klik op <.
Stap 4 – Kopieer naar de groepsagenda (optioneel)
Klik op Kopieer naar de groepsagenda als de zojuist ingestelde inzage ook moet gelden voor de groepsagenda.
Stap 5 – Bewaar de instelling
Klik rechtsonder in het scherm op Bewaren. Dit moet per gebruiker afzonderlijk gedaan worden.